CD Mp3 Becker - jakieś opinie??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aciu
    Rider
    • 2005
    • 685

Słychc to gdzieś z silnika. Coś jakby przeciąganie łańcucha, albo raczej jak wiertarke udarową z mechanicznym udarem, ale nie tak głośno. Pojawia się to zaraz po odpaleniu na zimnym silniku i trwa nie dłużej niż sekunde do półtorej. Odpala super, później też chodzi ładnie. Jak go kupowałem,(ok 2500 km temu ) też to usłyszałem, ale diler twierdził że to jest normalne bo to jest coś podobnego jak ssanie w benzynowym. Oczywiście zaraz po nabyciu dałem zrobić rozżąd, komputer wskazywał wszystko ok. ale wtedy były cieplejsze dni i tego nie było słychać. Może to faktycznie nic groźnego ale wolałbym to usłyszeć nie od dilera.

zibs
  • herman
    Rider
    • 2005
    • 456

Witam

Czy ktos wie cos odnosnie takiego radio jak to w linku ponizej

Fajnie pasuje wygladem do Octy oczywiscie w wersji z zielonym podswietleniem..

Ciekaw jestem czy warto w to wogole inwestowac i czy da sie to podpiac pod fabryczne sterownie z kierownicy i pod maxidot??

Swoja droga czy da sie czyms innym zastapic wyswietlanie komunikatów z radia na maxidocie( w razie zmiany radia na jakies inne procz symphony zostalo by mi chyba puste pole)

Pozdrawiam
    --------------

Komentarz

• Nexus6
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 4847
      • Volkswagen

Zamieszczone przez herman
      Czy ktos wie cos odnosnie takiego radio jak to w linku ponizej
      http://www.allegro.pl/ite...mp3_okazja.html
      sympatyczny sprzęt, ale w tej cenie lepiej kupić nowego Clariona

czy da sie to podpiac pod fabryczne sterownie z kierownicy i pod maxidot??
      o tym możesz po prostu zapomnieć - nie ma interfejsu do sterowania z kierownicy O1 jak i wyświetlania na maxidocie
      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• herman
        Rider
        • 2005
        • 456

A jaki model Clariona?? Ja myslalem jeszcze nad Blaupunktem Santa Cruz http://www.allegro.pl/item122967433_...gwarancji.html Z racji wygladu

A nie ma jakiego radia zeby mi te funkcje zostały?? Bo normalnie wierzyc mi sie nie chce ze takie symphony to ma a inne nie..

Nexus a coz tym wyswitlaniem na maxidocie, da sie to czyms zastapic??

Pozdrawiam
        --------------

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

A nie ma jakiego radia zeby mi te funkcje zostały?? Bo normalnie wierzyc mi sie nie chce ze takie symphony to ma a inne nie..
          nie spotkałem jeszcze interfejsu realizującego te funkcje, a swego czasu intensywnie szukałem

A jaki model Clariona??
          np DB568RUSB

Blaupunkta z tej półki sobie odpuść

ciekawym rozwiązaniem może być jeszcze JVC KD-G721/722

Komentarz

• herman
            Rider
            • 2005
            • 456

Clarion Ok..W opisie znalazlem
            "Dostosowanie do oryginalnych przyrządów przy kierownicy Tak"
            ale pewnie jak napisałes to dzialac nie bedzie
            Poza tym podswitelenie na niebiesko..Troche nie takie

Jvc juz lepiej bo cos tam zielonego moze byc

Pogrzebalem troszke na allegro i znalazlem http://www.allegro.pl/item123613336_...ttle_mp74.html

to chyba bedzie ok.Łączy chyba same dobre funkcje i ładny wyglad

Dzieki za info..
            Pozdrawiam
            --------------

Komentarz

• QBA
              RS
              • 2004
              • 2646

herman, jezeli naprawde sie napalisz na Blaupunkt'a to w tej cenie wolalbym poszukac modelu przynajmniej MP5x (Daytona, Acapulco) Mialem do czynienia zarowno z MP5x i MP3x i zdecydowanie tych ostatnich nie polecam :szeroki_usmiech MP53 gralo jak dla mnie zajebiscie, ale minus Blaupunktow to taki, ze lasery sa strasznie wrazliwe na zarysowania, co dla mnie calkowicie dyskwalifikuje ta marke :? Czyli tak jak mowi Nexus6 Lepiej poszukac Clariona w cenie do 1000zl Do niedawna widzialem oferty modeli z poprzedniego roku z gwarancja 12 miesiecy, z przecenami z 1400 na 900zl :szeroki_usmiech

Komentarz

• Nexus6
                RS
                S_OCP Member
                • 2004
                • 4847
                • Volkswagen

herman, ten MP74 może być skoro napaliłeś się na "niebieskokropka"

pamietaj o jednym - będziesz miał najlepszy tuner FM, ale nie odtwarzanie CD

Komentarz

• QBA
                  RS
                  • 2004
                  • 2646

Zamieszczone przez Nexus6
                  pamietaj o jednym - będziesz miał najlepszy tuner FM, ale nie odtwarzanie CD
                  Ooo wlasnie Z moich obserwacji wynika, ze nawet najmniejsza ryska potrafi wyprowadzic laser w rownowagi :?

Komentarz

• Qba82
                    Drive
                    • 2006
                    • 48

Nexus6 wspomina o JVC 722/721 , faktycznie bardzo rozbudowane mozliwosci jak za te pieniadze..ale nie podoba mi sie jego brzmienie, chociaz znajomi chwala sobie to radyjko

Komentarz

• Nexus6
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2004
                      • 4847
                      • Volkswagen

Clarion Ok..W opisie znalazlem
                      "Dostosowanie do oryginalnych przyrządów przy kierownicy Tak"
                      ale pewnie jak napisałes to dzialac nie bedzie
                      można przy każdym takim stwierdzeniu dopisać - "nie dotyczy O1" :evil:

Komentarz

• 20omega
                        Ambiente
                        • 2006
                        • 105

Becker!!!. Nie będziesz żałował. Zajebi... sprzęt, acz ten model chyba nie ma zdejmowanego panela. mogę się mylić, a BECKERA już miałem( lecz nie mp3)chodzi idealnie czysto no i prosta intuicyjna obsługa.Acha Nie daj się wpuścić w maliny jeśli ktoś powie ci że możesz wymienić sobie w nim podświetlenie. Poprosstu nie dasz rady, jest tam ok 100 diod lutowane SMD. taki kit chciał mi kiedyś wcismnąć pewien gość na giełdzie. Kupuj tylko pod kolor :roll: a jeśli chodzi o podłączenie niestety nic ci nie doradzę bo niewiem. Weź pod uwagę to że tam prawie wszystko sterujesz lewym pokrętłem od podgłaszania do zmiany utworów itp.
                        ----- Złota L&K by MASTERS ---
                        __uuufffff cóż to była za maszyna____

Komentarz

Pracuję...